Прес-центр2 березня 2018, 15:03

Відбулось чергове засідання районного штабу з оперативного вирішення проблемних питань проходження осінньо-зимового періоду

Сьогодні, 2 березня, під головуванням першого  заступника голови Марківської райдержадміністрації С.М. Трубіцина, відбулося чергове засідання районного штабу з оперативного вирішення проблемних питань проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.

 На порядку денному були розглянуті питання: про стан проходження опалювального сезону 2017-2018 років та робота аварійно-диспетчерських служб під час проходження осінньо-зимового періоду 2017-2018 років; про стан розрахунків та погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги; стосовно вжиття заходів щодо забезпечення сталого функціонування автодоріг при погіршенні погодних умов у зимовий період.

Розпочинаючи засідання, Сергій Трубіцин звернув особливу увагу присутніх на стан проходження опалювального сезону та на посилення контролю за станом розрахунків і погашенням заборгованості за житлово-комунальні послуги.

Керівники підприємств житлово-комунального сектору повідомили про стан справ в підпорядкованих їм організаціях.

Начальники філії «Марківський райавтодор» та МКП «Марківський комунальник» доповіли про координацію дій, в разі різких змін погодних умов.

Також присутні обговорили інші нагальні питання.

За результатами проведеного засідання, прийнято протокольне доручення за  яким спеціалізовані служби району повинні забезпечити стале функціонування систем життєзабезпечення населення (тепло-, газо-, електро- водопостачання) при низьких температурах повітря, постійно здійснювати контроль за станом розрахунків за надані енергоносії та вести роботу у напрямку погашення заборгованості споживачів, а при ускладненні погодних умов, рекомендовано забезпечити вчасне розчищення та посипку автодоріг.