Прес-центр19 листопада 2019, 09:11

Відбулось засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Марківській райдержадміністрації

18 листопада 2019 року в.о. голови Марківської районної державної адміністрації Олена Цовма провела чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  З першого питання порядку денного щодо технічного стану гідротехнічних споруд водосховищ «Кабичівське», «Розсвітанківське», «Кризчанське» та «Марківське» доповідав начальник агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимир Каркачов. Члени комісії прийняли до відома дану інформацію та вирішили направити листа до департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації, щодо прискорення передачі в оренду водосховищ  «Кабичівське», «Розсвітанківське», «Кризчанське». Також членами комісії було прийнято рішення надати пропозиції щодо можливості виконання відповідних робіт з очистки мокрого відкосу на гідротехнічних спорудах водосховищ «Кабичівське», «Розсвітанківське», «Кризчанське» та «Марківське» працівниками регіонального офісу водних ресурсів у Луганській області або залучення інших підприємств, устано та організацій.

З метою підготовки до зимового періоду 2019-2020 років та у звязку з виникненням ситуації пошкодження дамби  водосховища «Рудівський» тваринами з результатами доповіді про стан на з урахуванням обговорення члени комісії прийшли до згоди рекомендувати голові Герасківської сільської ради спільно з працівниками МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області вжити необхідних заходів щодо укріплення дамби вищезазначеного водосховища.