Прес-центр1 грудня 2017, 15:12

Відбулось засідання Правління Марківської районної організації Товариства Червоного Хреста

Заступник голови райдержадміністрації Ігор Копатько взяв участь в черговому засіданні правління районної організації Товариства Червоного Хреста. На порядку денному були питання: зміни складу правління та діяльність організації у 2017 році.

Голова осередку Тетяна Золотоверх, інформуючи про стан справ, звернула увагу на труднощах в роботі: відсутність громадського транспорту, низьку кількість членів організації тощо. Також вона нагадала про основні послуги, які надаються незахищеним верствам населення Товариством Червоного Хреста.

Обговорили не лише сьогодення організації – визначили пріоритети на 2018 рік: проведення ліцензування медичних послуг, навчання волонтерів Червоного Хреста навичкам надання першої допомоги, залучення інвесторів та донорів до роботи районної організації.

Узагальнюючи роботу засідання, Ігор Копатько зазначив, що роль працівників Червоного Хреста в сучасних умовах важко переоцінити, адже саме вони надають першочергову допомогу обездоленим і влада й надалі обов'язково сприятиме їх діяльності.