Прес-центр30 вересня 2020, 16:09

Відбулося чергове засідання Марківської районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Сьогодні відбулося чергове засідання Марківської районної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

На засіданні було розглянуто питання про заходи із протидії поширенню на території Марківського району  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

 

За результатами доповіді та з урахуванням обговорення, комісією було прийнято рішення про продовження виконання заходів, спрямованих на протидію поширенню  гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19; обмеження проведення спортивних заходів на території району з 05 жовтня 2020 року; Марківському районному відділенню лабораторних досліджень Біловодської міжрайонної філії ДУ «Луганський обласний лабораторний центр МОЗ України» провести дезінфекцію вхідних груп приміщень адмінбудівель; Головному управлінню  Держспоживслужби в Луганській області спільно з Марківським відділом ВП ГУ НП  посилити контроль та проводити регулярні моніторингові обстеження щодо дотримання суб`єктами господарювання протиепідемічних вимог  в умовах карантину.

І пам’ятаємо, що  тільки ми з вами в силах дієво потурбуватися про себе та своє оточення. Будьмо свідомими і відповідальними громадянами! Відповідально ставимося до свого здоров'я, дотримуємося правил гігієни. А якщо почуваєтеся зле – одразу звертайтеся до лікаря. Бережіть себе і тих, хто поруч!