Прес-центр23 квітня 2018, 16:04

Відбулося засідання оргкомітету

Сьогодні, 23 квітня, голова райдержадміністрації Ігор Дзюба провів засідання організаційного комітету з підготовки та проведення заходів, пов’язаних з 32-ми роковинами Чорнобильської катастрофи та відзначення у 2018 році в Марківському районі Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 В засіданні взяли участь голова районної ради Андрій Лигута, заступники голови райдержадміністрації та районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, підприємств, установ, громадських організацій району.

В ході обговорення плану, вирішили 26 квітня о 10.40 ранку від адмінбудівлі райдержадміністрації до пам’ятного знаку ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС провести ходу. Далі захід продовжити Мітингом-реквіємом. Разом із ліквідаторами, перші керівники району та громадськість хвилиною мовчання вшанують пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи та покладуть квіти і вінки до підніжжя пам’ятного знака. Духовенство району проведе поминальну панахиду за жертвами катастрофи.

«Особливу увагу необхідно звернути на благоустрій території, прилеглої до місця проведення мітингу», – зазначив голова райдержадміністрації Ігор Дзюба, давши необхідні доручення відповідним службам.

Також члени організаційного комітету обговорили план заходів з відзначення в районі Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, про які марківчан буде повідомлено додатково. 

Запрошуємо жителів району взяти активну участь у заходах, присвячених 32-й річниці Чорнобильської трагедії. Віддаймо данину пам’яті героям!