Прес-центр28 березня 2018, 12:03

Юрій Гарбуз передав крісла-візки для людей з інвалідністю

Два високомобільні крісла  від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза отримали, вчора, 27 березня,  голова Луганської асоціації організацій осіб з інвалідністю Микола Надулічний та Альона Мороз – переможниця Всеукраїнського відкритого конкурсу краси дівчат на інвалідних візках «Краса без обмежень».  Дівчина наразі перебуває в Державній реабілітаційній установі «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас» м. Краматорськ, тож візок їй передав Микола Надулічний.

Сучасні інвалідні крісла  були придбані за рахунок коштів обласного бюджету в рамках реалізації Регіональної цільової програми вдосконалення та розвитку системи надання соціальних послуг в Луганській області на 2016-2019 роки «Турбота».

«Щиро вдячні адміністрації реабілітаційної установи за теплий прийом та неймовірні емоції. Працівники закладу цілодобово створюють належні умови для осіб з інвалідністю. Окремо хочу відзначити турботу та увагу Юрія Гарбуза, яку він приділяє, піклуючись про своїх земляків», – наголосив Микола Надулічний.