Прес-центр13 лютого 2019, 13:02

Засідання колегії Марківської райдержадміністрації

Сьогодні, 13 лютого 2019 року відбулось чергове засідання колегії Марківської районної державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Ігоря Дзюби за участі постійних членів колегії, селищних, сільських голів, керівників установ та організацій району, начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, представників громадськості, засобів масової інформації. На порядку денному засідання колегії розглянуто ряд важливих у життєзабезпеченні району питань. Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Марківського району за 2018 рік, про хід виконання районної Програми розвитку та підтримки малого і середнього підприємництві в Марківському районі на 2018-2019 роки», про схвалення проекту Програми економічного і соціального розвитку Марківського району на 2019 рік доповідала начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Наталя Мартинюк. Далі заслухали доповідь начальника відділу молоді та спорту райдержадміністрації Павла Якимчука, який повідомив про хід виконання концепції районної цільової Програми «Молодь Марківщини на 2018-2020 роки» за 2018 рік та щодо виконання районної цільової Програми розвитку фізичної культури і спорту та футболу на 2017-2021 роки за 2018 рік. Наступними питаннями порядку денного на розгляд присутнім надала начальник відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури райдержадміністрації Тетяна Качмарик, а саме: про виконання Програми відшкодування частини суми кредиту на енергозберігаючі заходи за 2018 рік, про схвалення проекту Програми відшкодування частини суми кредиту на енергозберігаючі заходи на 2019 рік. Особливу увагу члени колегії приділили виконанню районної Програми оздоровлення та відпочинку дітей Марківського району на 2018 - 2020 роки за 2018 рік, про яку детально доповіла заступник начальника управління – начальник відділу управління персоналом та організаційної роботи управління соціального захисту населення Марківської райдержадміністрації Світлана Безсонна. Також до уваги присутніх Світлана Петрівна надала звіти про хід виконання районної цільової Програми з утвердження гендерної рівності в українському суспільстві на період до 2021 року за 2018 рік, про хід виконання районної Програми підтримки сім’ї до 2021 року за 2018 рік, про хід виконання районної Програми зайнятості населення Марківського району на період до 2020 року за 2018 рік. Заключним питання на порядку денному колегії заслухали доповідь начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Володимира Каркачова щодо виконання цільової Програми розвитку екологічної мережі Марківського району на 2012-2020 роки за 2018 рік.
Розглядаючи кожне питання, голова районної державної адміністрації Ігор Дзюба та члени колегії робили детальний аналіз з відповідними зауваженнями та пропозиціями щодо покращення роботи.
Підсумовуючи розглянуті питання, голова райдержадміністрації висловив побажання покращити роботу і взаємодію між установами, організаціями району, селищною, сільськими радами, адже спільна робота має бути спрямована на єдину мету – підвищення соціально-економічного розвитку району та рівня життя його жителів. З усіх розглянутих питань були прийняті відповідні рішення.