Прес-центр21 серпня 2018, 15:08

Засідання районного штабу по підготовці до опалювального сезону.

Сьогодні в Марківській районній державній адміністрації відбулося засідання штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду, яке проводила перший заступник голови райдержадміністрації Олена Цовма. На засіданні були присутні представники профільних структур і служб та керівники житлово-комунального господарства району.

Олена Олександрівна зауважила, що питання підготовки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період потребує посиленого контролю та координації дій. Були розглянуті наступні питання: про хід виконання заходів з підготовки до опалювального сезону 2018/19 року за плановими показниками, проблемні питання при підготовці до опалювального періоду 2018/19 років. Керівники підприємств та організацій – доповіли про хід виконання заходів з підготовки до опалювального сезону та існуючі труднощі в підготовці, можливі шляхи їх вирішення. 

Наприкінці засідання перший заступник голови райдержадміністрації закликала учасників засідання активізувати зусилля щодо проведення ремонтних та підготовчих робіт на всіх об’єктах життєзабезпечення населення району, своєчасно інформувати членів штабу про загрози, які можуть виникнути, надавати свої варіанти вирішення проблемних питань.