Прес-центр24 листопада 2017, 16:11

Завершився дводенний тренінг "Місцеве самоврядування та децентралізація"

Сьогодні в залі засідань райдержадміністрації закінчився дводенний тренінг «Місцеве самоврядування та децентралізація», який проводе кампанія MLS group в рамках Проекту «Відновлення врядування та примирення на територіях, що постраждали від кризи» Програми ПРООН. На захід були запрошені депутати місцевих рад, представники громадськості, працівники освіти та медицини.

Другий день пройшов більш емоційно, тому що розглядалися питання: законодавство щодо децентралізації, організація роботи органів місцевого самоврядування, просторове планування ОТГ, механізми залучення коштів до місцевих бюджетів. Тренер кампанії Катерина Константинова в доступній формі надавала інформацію та детально відповідала на питання учасників тренінгу, а також проводила анкетування.

Підбиттям підсумків курсу тренінгів стали сертифікати та ваучери учасників заходу, з найкращими побажаннями які вручила спеціаліст з територіального об’єднання Компоненту місцеве самоврядування та реформа децентралізації Програми ПРООН Ірина Склярова.